VIDEO Violeta Alexandru: "Viorica Dăncilă are o vocație de om care simte nevoia să fie umilit și să i se spună ce să facă! E inadmisibil pentru un asemenea demnitar!"


VIDEO Violeta Alexandru: "Viorica Dăncilă are o vocație de om care simte nevoia să fie umilit și să i se spună ce să facă! E inadmisibil pentru un asemenea demnitar!"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marți în CEx-ul PSD că nu a vrut funcția de premier și că a fost izolată la Palatul Victoria în timp ce alții luau deciziile.

"Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu nu am vrut funcția de premier. Am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu Eugen Teodorovici și Liviu Dragnea cu Codrin Ștefănescu le-au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi. (...) Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv", a spus Viorica Dăncilă.

De asemenea, întrebată în cadrul unei conferințe de presă ce a făcut la Palatul Victoria timp de şase luni având în vedere că a fost izolată, Dăncilă a răspuns: “Am guvernat şi cred că în şase luni de zile, luaţi puţin toate actele normative care au fost adoptate şi o să vedeţi că s-au făcut paşi importanţi în foarte multe domenii, pornind de la creşterea nivelului de trai şi la alte domenii de activitate”.

În acest context, președinta PNL București Violeta Alexandru a precizat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că Viorica "are o vocație de om care simte nevoia să fie umilit și să i se spună ce să facă", iar acest fapt este inadmisibil pentru un asemenea demnitar și este, de altfel, îngrijorător că încă se află la Palatul Victoria în funcția de premier. 

"Chiar cred că a fost sinceră. Nu era dânsa cea care lua deciziile și nici acum nu cred că este. Atunci mă întreb cum își imaginează PSD că, printr-un scenariu care nu are legătură cu realitatea, dacă ar ajunge președinte ar fi un om în care să avem încredere că ia decizii și le ia și pe cele bune. Are așa o vocație de om care e manevrat și căruia i se spune ce trebuie să facă. Nu m-a impresionat cu nimic faptul că se prezenta ca o victimă. Viorica, repet, are o vocație de om care simte nevoia să fie umilit și să i se spună ce să facă.

Pe de-o parte este treaba PSD să își aleagă un asemenea lider și să proiecteze un om despre care toată țara știe că nu are forța să ia decizii pe cont propriu și că tot timpul trebuie să fie ajutată și să i se spună ce să facă. În ceea ce mă privește mă îngrijorează că încă este în fruntea țării și că iată, de la etapă la etapă, iese să ni se plângă despre cum este ajutată sau nu sau este blocată. Așa ceva este inadmisibil pentru un asemenea demnitar", a comentat Violeta Alexandru pe marginea declarațiilor Vioricăi Dăncilă. 

Vedeți video de la 20:28:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.