VIDEO Viorica Dăncilă a fugit de un jurnalist care îi cerea socoteală pentru sărăcia lucie din Teleorman


VIDEO Viorica Dăncilă a fugit de un jurnalist care îi cerea socoteală pentru sărăcia lucie din Teleorman

Județul Teleorman reprezintă un caz special în România. Pe lângă faptul că face parte din grupul "exclusivist" al județelor care sunt ținute în sărăcie, mai are un specific în ceea ce privește componenta politică: nu există cu adevărat opoziție. Există partidul-stat PSD care controlează totul la nivel de administrație, dar chiar și în mediul privat. Oamenii sunt temători că în cazul în care nu joacă după cum dorește partidul-stat vor pierde locul de muncă sau vor suferi alte feluri de repercusiuni. Situația din Teleorman este cauzată, în principal, de fostul președinte al PSD, aflat acum în pușcărie, Liviu Dragnea. 

În acest context, jurnalistul de la postul de televiziune PRO TV, Alex Dima, a încercat să ia la întrebări una din slugile pușcăriașului Liviu Dragnea, actualul premier Viorica Dăncilă, privind cauzele sărăciei din Teleorman. Așa cum veți concluziona din următorul dialog și din filmarea de la finalul articolului, Dăncilă nu a vrut răspundă la întrebările jurnalistului și a plecat repede din zonă. 

Redăm dialogul dintre Viorica Dăncilă și jurnalist:

Alex Dima: Teleorman este un pol al sărăciei în continuare.

Viorica Dăncilă: Vă rog să nu mai vorbiți așa despre Teleorman. Eu cred că nu este corect…

Alex Dima: Dar așa arată datele statistice.

Viorica Dăncilă: Ați vorbit despre România și despre Teleorman, vă spun că acest județ face parte din România.

Alex Dima: Da. Este polul sărăciei. Ce măsuri ați luat?

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.