VIDEO Viorica Dăncilă, umilită de PSD. Cum e antrenată prezidențiabila pentru confruntarea unu la unu cu Klaus Iohannis


VIDEO Viorica Dăncilă, umilită de PSD. Cum e antrenată prezidențiabila pentru confruntarea unu la unu cu Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă a fost umilită miercuri de propriul său partid. PSD i-a organizat Vioricăi prima vizită electorală după ce a fost demisă de Parlament și a pus-o să vorbească în fața a câțiva oameni. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Dăncilă: Îl chem pe Iohannis la o confruntare unu la unu. PSD nu va vota Guvernul Orban

Concret, Viorica Dăncilă, aflată la Fetești, a ținut o cuvântare în fața a doar 30 de oameni adunați în clădirea primăriei. De remarcat faptul că pesediștii au determinat-o pe Viorica să vorbească "mulțimii" fără să citească de pe foaie, pregâtind-o probabil pentru confruntarea "unu la unu" pe care o vrea cu președintele Klaus Iohannis


"Pentru dărâmarea acestui Guvern fără a exista o soluție de înlocuire și pentru toată lipsa de responsabilitate arătată în ultima perioadă în fața românilor îl chem pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu", declarase Viorica Dăncilă pe 15 octombrie în ziua în care președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru funcția de premier pe Ludovic Orban.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.