VIDEO Viorica vrea să-și asigure locul I la capitolul gafe comise în campania pentru prezidențiale. Prezidențiabila PSD, despre Kovesi: "Există prezumția de vinovăție"

Prezidențiabila PSD Viorica Dănciă se va remarca, cel mai probabil, în campania electorală pentru alegerile din noiembrie, la următorul capitol: număr de gafe comise. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Dăncilă, certată din nou cu limba română: ”Nici o mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, Viorica a comis-o din nou spunând că nu a susținut-o pe Laura Codruța Kovesi în a obține funcția de procuror-șef al Parchetului European căci "există prezumția de vinovăție" în cazul fostei șefe a DNA.

"Atâta timp cât asupra doamnei Laura Codruța Kovesi, pe care nu o cunosc, o respect, dar nu o cunosc, nu am nicio problema personală, este un principiu pe care îl cerem altora și trebuie să îl cerem tuturor, atâta timp cât are atâtea acuzații pe care trebuie să le explice, am considerat că este bine întâi să își clarifice situația în România și pe urmă să acceseze… să acceadă la această funcție.

Există prezumția de vinovăție, nu vreau să creadă că o acuz de ceva pe doamna Codruța Kovesi sau că mă implic în justiție. Dacă se adeverește vreuna din acuzații este clar că imaginea României va avea de suferit", a declarat Viorica. 

Următiți video în cele ce urmează: