VIDEO. Wuhan. Altă anomalie, altă minciună a Chinei. Doi medici grav bolnavi s-au înnegrit în timpul tratamentului contra noului coronavirus. Cum explică asta comuniștii


VIDEO. Wuhan. Altă anomalie, altă minciună a Chinei. Doi medici grav bolnavi s-au înnegrit în timpul tratamentului contra noului coronavirus. Cum explică asta comuniștii

Doi medici chinezi din orașul chinez Wuhan, locul de plecare al SARS-Cov-2, au reușit cu greu să supraviețuiască infectării grave cu noul coronavirus, însă aspectul lor fizic s-a modificat considerabil pe parcursul tratamentului care le-a fost administrat.

Doctorul cardiolog Yi Fan și doctorul urolog Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au fost depistați pozitiv pe 18 ianuarie, la locul de muncă: Spitalul Central din Wuhan. De atunci și până azi s-au aflat sub tratment, starea lor fiind la un moment dat extrem de gravă. Au fost transferați de la un spital la altul de două ori, intubați zile în șir,  au supraviețuit însă, iar unul dintre ei chiar a fost externat recent. Ceva s-a modificat însă într-un mod surprinzător: nu mai au pielea specifică rasei galbene, ci parcă arsă de soare, prăjită, foarte închisă la culoare.  

Nypost.com scrie că înnegrirea pielii celor doi este explicată de informațiile oficiale difuzate de reprezentanții statului printr-un dezechilibru hormonal produs după ce noul coronavirus le-ar fi atacat ficatul.

Unul dintre cei doi pacienți crede însă că mai degrabă schimbarea pigmentului a fost determinată de tratamentul dur ce le-a fost administrat o perioadă atât de lungă și nu prea are legătură cu virusul în sine.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.