Viorica a fost refuzată de Coita. Antenistul și-a dat demisia din funcția de consilier onorific, deși de abia fusese numit

Deși premierul Viorica Dăncilă l-a numit recent pe antenistul Alexandru Coita în funcția de consilier onorific, acesta a anunțat-o luni seară că își dă demisia. Alexandru Coita ocupa funcția de doar două săptămâni.

CITIȚI ȘI: Haos în Guvernul Dăncilă. Deși Viorica l-a numit consilier, Coita nu se lasă ușor: "Nu mă joc cu reputația mea!"

"Am anunțat-o pe doamna premier în această seară că demisionez. Nu are nicio legătură cu evenimentele de azi. Nu mi se pare corect să ocup o funcție, fie ea și onorifică și neremunerată, atâta timp cât nu are o corelare cu un proiect pentru România”, a spus Alexandru Coita la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro

Pe 19 august, Alexandru Coita spunea că se mai gândește dacă acceptă propunerea Vioricăi în condițiile în care decizia numirii sale în funcție era publicată în Monitorul Oficial. Motivul invocat de fostul consilier al Robertei Anastase a fost că nu dorește să își strice imaginea: "Nu mă joc cu reputația mea, nu îmi doresc să fiu un accesoriu de imagine pentru nimeni și singura motivație de a intra în arenă este să livrez rezultate concrete pentru români".