Viorica a scos din sărite un jurnalist echilibrat: "Pune, fă, mâna și fă-ți datoria!"


Viorica a scos din sărite un jurnalist echilibrat: "Pune, fă, mâna și fă-ți datoria!"

Jurnalistul Mircea Marian a răbufnit împotriva Vioricăi după ce ea a lansat un apel național de mobilizare întru constucția autostrăzilor. 

Concret, jurnalistul îi cere premierului să își facă treaba pentru care e plătită și nu să ceară soluții din exterior demonstrând din nou cât este de nemobilată intelectual.

"Toanta de vasilica a rămas la mentalitatea din anii 50 și cheamă tot poporul să se mobilizeze: `Lansez un apel către toți cei care își iubesc țara să ne mobilizăm cu toții în jurul acestui obiectiv de construcție a autostrăzilor`. Da, fată, renaștem șantierul Bumbești-Livezeni: acu iau un târnăcop, o lopată și o roabă și vin să sap la autostrăzi.
Pune, fă, mâna și fă-ți datoria, gestionează resursele publice și construiește ce ai de construit. Te plătim să guvernezi, nu să ceri soluții de la alții, fiindcă tu ești o proastă", a scris Mircea Marian pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.