Viorica, cadou pentru Olguța. Post neplătit la Guvern


Viorica, cadou pentru Olguța. Post neplătit la Guvern

Viorica Dăncilă a luat act pe 8 martie de supărarea Olguței Vasilescu care avea ca fundament faptul că președintele României nu a mai lăsat-o să ocupe un post de ministru în Guvern.

Astfel, Olguța se va întoarce la Guvern pe o funcție onorifică. Concret, vineri a apărut în Monitorul Oficial o decizie conform căreia Viorica Dăncilă i-a făcut cadou Olguței de 8 martie un post de consilier onorific al premierului în domeniul infrastructurii de transport.

Cu toate acestea, cadoul Vioricăi este doar unul simbolic, căci Olguța nu va fi plătită pentru activitatea din postura de consilier onorific.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.