Viorica Dăncilă are halucinații: "Scrisoarea lui Macron arată că programul de guvernare al PSD-ALDE e cel corect"


Viorica Dăncilă are halucinații: "Scrisoarea lui Macron arată că programul de guvernare al PSD-ALDE e cel corect"

Viorica Dăncilă s-a arătat foarte suparată marți de reacția opoziției de luni privitoare la prestația ei din Parlamentul României când s-a discutat despre OUG 114: "circul şi jignirile la care am asistat m-au dezamăgit profund".

„Ieri am prezentat în Parlament câteva detalii despre Ordonanţa 114, pentru că Guvernul are datoria şi obligaţia să asigure o dezbatere amplă asupra deciziilor care se iau pentru cetăţeni. Am mers cu bună credinţă şi deschiderea de care am dat dovadă de fiecare dată, însă circul şi jignirile la care am asistat m-au dezamăgit profund. Acest comportament nu poate aduce nimic bun pentru România şi nu poate ţine loc de soluţii şi proiecte.

Pot să înţeleg retorica de campanie în care au intrat atât preşedintele României, cât şi partidele din Opoziţie, însă peste foarte puţin timp avem alegeri europarlamentare şi dezbaterile ar trebui să fie pe idei şi proiecte. Europa se află în plină schimbare, politicienii europeni se ocupă de cum va arăta Europa în următorii ani, în schimb în România jignirile şi violenţa verbală au fost ridicate la rang de politică”, a spus Viorica la începutul ședinței de Guvern.

Totodată, Viorica a vorbit despre scrisoarea transmisă de președintele Franței, Emmanuel Macron (puteți citi AICI scrisoarea). Concret, Viorica a avut halucinații spunând că prevederile scrisorii lui Macron relevă că programul PSD de guvernare este corect.

„Am citit cu interes scrisoarea președintelui Macron. O salutăm din prisma preocupării pentru viitorul Europei. Toate aceste poziționări arată că programul de guvernare al coalitiei PSD-ALDE pentru mărirea salariilor, pensiilor, pentru noi investiții în sănătate, educație, infrastructură este cel corect.

Aceasta este direcţia, oamenii nu mai vor să audă scandal, vor proiecte concrete care să le îmbunătăţească condiţiile de trai. Caracterul şi acţiunile profund europene ale actualului Guvern sunt confirmate pe parcursul negocierilor de pe agenda preşedinţiei române a Consiliului UE”, a susţinut prim-ministrul, potrivit digi24.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.