Viorica Dăncilă îl amenință pe Paul Stănescu cu excluderea din PSD


Viorica Dăncilă îl amenință pe Paul Stănescu cu excluderea din PSD

Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu, a declarat luni că Guvernul Orban trebuie să primească votul de învestitură, dar, cu toate acestea, a precizat că va respecta linia partidului său în privința susținerii sau nesusținerii guvernării liberale.

"Ceea ce e foarte important, pentru mine ca om politic, şi pentru mine ca cetăţean al acestei ţări, este că acest Guvern trebuie învestit. (...) România trebuie să aibă un guvern stabil", a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă el se va poziţiona altfel decât PSD la vot, Stănescu a precizat că este om de partid, conform news.ro. 

"Ce va face partidul voi face şi eu, fără discuţie", a mai menționat Paul Stănescu. 

În acest context, președinta PSD Viorica Dăncilă a transmis luni seară că Paul Stănescu va fi dat afară din PSD în cazul în care va participa la votul de învestitură al Guvernului Orban.

"Dacă Paul Stănescu va participa la acest vot, înseamnă că va fi exclus din partid. În prima parte a declarației a greșit. Dacă citim declarația în totalitate veți vedea că Paul Stănescu a spus că va respecta decizia partidului. Decizia PSD este să nu participe la vot. Ceea ce a greșit Paul Stănescu e că a venit cu o declarație care efectiv nu reprezintă poziția PSD și a creat confuzie", a menționat Viorica Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.