Viorica nu prinde turul II la prezidențiale nici în sondajul lui Pieleanu. Sociologul de casă al PSD a luat parte la CEx

Sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, a fost prezent marți la CEx-ul partidului menționat anterior și a prezentat date din sondajul comandat de formațiunea politică condusă de Viorica Dăncilă privind desemnarea candidatului la prezidențiale, informează Digi24. De subliniat că nu au fost prezentate date privind intenția de vot referitoare la personalități politice, ci intenția de vot în cazul partidelor politice. 

CITIȚI ȘI: CULISELE unui CEx cu scântei: Dăncilă CANDIDEAZĂ la Cotroceni, Firea așteaptă DEZASTRUL pentru a încăleca PSD, iar Ponta e invitat la guvernare

Totodată, potrivit datelor, USR-PLUS ajunge în turul II al cursei către Cotroceni în competiție cu PNL, respectiv Dan Barna vs. Klaus Iohannis. 

"Am recuperat ceva din electoratul Pro România dar mai avem aproximativ 800 de mii de votanţi PSD care nu au votat la europarlamentare şi trebuie să îi recuperăm. În mod tradiţional votează PSD dar vin din alte zone ideologice. Avem siguranţa că doamna Dăncilă va fi în turul doi dacă fiecare va trage pentru candidatul PSD. Condiţia e să obţină scorul pe care astăzi sondajele îl dau pentru PSD - 26%", le-a explicat Pieleanu liderilor PSD.

Cum arată datele:

1. PNL - 31%

2. USR-PLUS - 28% (USR - 25% şi PLUS - 3%)

3. PSD - 26%,

4. ALDE - 5%

5. Pro România - 3%