Viorica, pericol public, luată peste picior de un jurnalist: Dacă eram Iohannis convocam CSAT după declarația asta!


Viorica, pericol public, luată peste picior de un jurnalist: Dacă eram Iohannis convocam CSAT după declarația asta!

Vineri a avut loc Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat în cadrul căruia s-a decis data Congresului la care se va alege conducerea PSD și anume 29 iunie.

Viorica a susținut declarații după CEx. Unul din reporteri i-a adus la cunoștință că mulți o acuză că răspunde unei duble comenzi, inclusiv din afara partidului, dar premierul a infirmat acest lucru. 

"Credeţi că atunci când vrei să schimbi lucrurile în bine trebuie să ai comandă de la cineva? Singura mea comandă e de la PSD, de la forurile statutare. Decizia a fost luată cu votul majorităţii", a declarat Viorica. 

Privitor la această declarație, jurnalistul și realizatorul emisiunii "Bună, România!", Radu Buzăianu, a luat-o peste picior pe Viorica punându-i capacitatea intelectuală la îndoială, fiind foarte periculoasă pentru România dacă ia decizii de capul ea, iar pe cale de consecință Klaus Iohannis ar trebui să convoce CSAT întrucât e o situație de siguranță națională. 

"Putine lucruri mā ingrozesc mai tare ca ceea ce tocmai am auzit cā a zis Viorica. Suspectatā cā ar fi controlatā de cineva din afara partidului, aceasta a dezmintit zicând cā nu e controlatā de nimeni, deci e de capul ei. Asta e situatie de sigurantā nationalā. Dacā eram Iohannis luni convocam CSAT-ul", a scris Radu Buzăianu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.