Vladimir Tismăneanu, atac fără ocolișuri la Dăncilă: De la 1 ianuarie 2019 va râde și va plânge Europa de această pacoste agramată!

România va avea de înfruntat în câteva zile o nouă provocare. De la 1 ianuarie 2019 țara noastră va prelua președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În opinia publică s-au creat două tabere, cea care susține că România este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului UE și cea care se situează la polul opus, că statul român nu este pregătit din pricina actualei guvernări asigurate de coaliția PSD-ALDE. 

În acest context, politologul Vladimir Tismăneanu a avut o reacție dură sâmbătă, 29 decembrie, pe rețeua socială Facebook la adresa Executivului Dăncilă. Concret, profesorul Univeristății din Maryland a criticat-o pe Viorica Dăncilă pe care a catalogat-o ca fiind proasta clasei, dar de la 1 ianuarie va avea ocazia să arate acest fapt într-un cadru mai extins, cel european, iar astfel premierul va face întreaga Europă să plângă.

"Pana acum a fost ca un secret de familie, Dancila era tampita satului, proasta clasei. Radeam si plangeam intre noi. De la 1 ianuarie 2019, va rade si va plange Europa de aceasta pacoste agramata, ingamfata si de o vasta, galactica incompetenta...", a scris Vladimir Tismăneanu pe rețeaua socială Facebook