Votați împotriva ciumei roșii! PSDăncilă agresează și dezonorează România


Votați împotriva ciumei roșii! PSDăncilă agresează și dezonorează România

Votul de duminică nu este pentru republică, ci împotriva ciumei roșii, a genocidului și a crimei organizate. E împotriva partidului (cu toate denumirile: FSN, PDSR, PSD...) care a menținut republica bolșevică (printr-un viciu juridic, adică o minciună comunistă) timp de 30 de ani, creând un sistem monstruos, care a stimulat și legiferat corupția, analfabetismul și mizeria morală.

PSD-ul, prin capetele lui și prin actualul candidat la președinție, dezonorează și agresează întreaga națiune.

În ce regim cel care trage în propriul popor cu gaze de război poate cere votul pentru cea mai înaltă funcție în stat?!

Duminică trebuie înfrântă ascensiunea celui mai amenințător orizont.

Doar așa putem să respectăm memoria celor care au murit în Decembrie 1989 pentru libertate. Doar votând împotriva celor care le-au confiscat și batjocorit sacrificiul.

Duminică, absența de la vot este complicitate declarată cu represiunea și impostura agresivă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.