Un doctor ia în râs personalul medical care și-a dat demisia: "Ce vor face de acum încolo? Scot cartofi? Se apucă de scris? De poker? De unde au fise destule pentru supermarket?"


Un doctor ia în râs personalul medical care și-a dat demisia: "Ce vor face de acum încolo? Scot cartofi? Se apucă de scris? De poker? De unde au fise destule pentru supermarket?"

Constantin Cucu, medic primar de endocrinologie la Institutul Parhon din Bucureşti şi asistent universitar la UMF „Carol Davila”, a publicat pe Facebook o postare savuroasă privind medicii care și-au dat demisia în plină epidemie de coronavirus.

Doctorul se întreabă de unde vor avea respectivii medici banii necesari pentru a pune "pâine pe masă familiilor lor și emoliant de calitate pe budoarul amantei": "Scot cartofi? Se apucă de scris? De poker? Se roagă peste câteva luni să îi primească înapoi?".

Medicul Constantin Cucu: "MISTERUL DEMISIEI ALTORA

Un lucru pe care nu l-am înțeles și nici nu am putut să îl explic altora atunci când am fost întrebat despre medicii care și-au dat demisia din sistem a fost următorul: ce or să facă acești oameni de acum încolo?

Scot cartofi? Se apucă de scris? De poker? Se roagă peste câteva luni să îi primească înapoi?

Cum or să pună acești oameni de acum încolo pâine pe masă familiilor lor și emoliant de calitate pe budoarul amantei?

Eu, de exemplu, nu îmi dau demisia nu din cauza jurământului, a datoriei sacre pe care o am să plec definitiv de la spital doar cu picioarele înainte și palmele pe sfârcuri. Nici din cauză că m-aș plictisi fără să am parte de raport de gardă, studenți, consulturi, șefi și protocoale.

Nu, frate, pe mine m-au agățat cu salariul. Am nevoie ca la sfârșit de lună contul să facă Cling.

De unde demisie câtă vreme berea, mâncarea, benzina și celelalte sunt fie pe bani, fie păzite?

Așa că, din păcate, câtă vreme Bill Gates refuză să recunoască faptul că e tatăl meu biologic și are o datorie față de mine, câtă vreme subsolul curții mele conține fosa septică, nu vreo comoară cu aur dacic, voi fi silit să bat drumul Bucureștiului prin aerul reavăn al orei 6 30, indiferent de cât de mult coronavirus s-a băgat sau nu.

În context nu pricep. Ăia care demisionează de unde au fise destule pentru supermarket?

Că și eu dacă aș fi avut câteva lingouri strânse pe acasă demult îmi dădeam demisia și trăiam zgâriind din ele, nu aveam nevoie de coronavirus să îmi arate drumul...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.