Pavel Popescu, apel către parlamentari: "Când votați, nu fiți un Victor Ponta"! Cele 10 caracteristici ale unui parlamentar care nu va vota prelungirea stării de urgență


Pavel Popescu, apel către parlamentari: "Când votați, nu fiți un Victor Ponta"! Cele 10 caracteristici ale unui parlamentar care nu va vota prelungirea stării de urgență

Deputatul PNL Pavel Popescu l-a caracterizat în 10 rânduri pe "criminalul vesel" Victor Ponta și a lansat un apel către ceilalți parlamentari să nu fie precum cel ultim menționat și să voteze prelungirea stării de urgență. Amintim că președintele Klaus Iohannis a emis, astăzi, un nou decret, care prevede prelungirea stării de urgență cu 30 de zile din cauza COVID-19, dar Tăriceanu, Ponta și Ciolacu au dat de înțeles că îl vor respinge în Parlament. 

Pavel Popescu: "Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un parlamentar din România pentru a nu vota prelungirea stării de urgență instaurată prin decretul Președintelui?

1. Parlamentarul să fie cel mai mare populist.

2. Parlamentarul să fie cel mai mare inconștient.

3. Parlamentarul să fie cel mai mare iresponsabil.

4. Parlamentarul să se iubească pe sine mai mult ca orice și să fie obsedat de el și de imaginea sa publică.

5. Parlamentarul să fie cel mai mare mincinos al politicii românești de după Revoluție încoace.

6. Parlamentarul să fie hoț/plagiator.

7. Parlamentarul să iubească banii mai mult ca orice, cu excepția sinelui.

8. Parlamentarul să fie prima trompetă pe teritoriul României a propagandei unui stat condus de un Partid Comunist.

9. Parlamentarul să fie un tradător de țară, încălcându-și jurământul făcut cu mâna pe Biblie.

10. Parlamentarul să fie un criminal "vesel”. Înainte și după vot.

SAU

Parlamentarul să se numească Victor Ponta.

P.S. Dragi colegi: mâine, când votați, nu fiți un Victor Ponta".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.