EXCLUSIV ”Prestigiul” costă! Antena 3 și Sputnik își CUMPĂRĂ premiile și trofeele de la același ONG dubios: ”New York Festivals”! Conivențe otrăvitoare


EXCLUSIV ”Prestigiul” costă! Antena 3 și Sputnik își CUMPĂRĂ premiile și trofeele de la același ONG dubios: ”New York Festivals”! Conivențe otrăvitoare

Dacă similaritățile și conivențele de mesaje dintre Antena 3 și Sputnik sunt deja de notorietate, mulți dintre angajații fostului turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu fiind, de ani de zile, propagandiști anti-SUA și anti-UE, dar și vedete ale site-urilor de propagandă ale Kremlinului, e bine de știut că atât Antena 3 cât și Sputnik își cumpără premiile de la același ONG dubios – ”New York Festivals” – care își vinde premiile cu sume cuprinse între 10 și 40.000 de dolari.  

Vă amintim că, în aprilie 2016, trompetele Mihai Gâdea și Carmen Avram (consoarta lui Adrian Ursu, actualmente europarlamentară PSD) s-au întors cu patru premii de la New York Festivals World's Best TV&Films, mințind în România că acestea li s-ar fi acordat pentru cât de buni sunt ei profesional, dar și pentru că Antena 3 ar fi o mega-instituție de presă. Cei doi angajați ai lui Felix au uitat însă cu desăvârșire să precizeze și faptul că Antena 3 și-a plătit cu bani trofeele – mai multe detalii AICI.

Luna trecută, propagandiștii putiniști de la Sputnik au anunțat cu tam-tam că ”Proiectul radio „Свой/Чужой" (Al nostru/Străin) al Sputnik este singurul candidat din Rusia care a devenit finalist al Premiilor Radio de la New York Festivals Awards – 2020”.

La fel ca tonomatele cu fise Mihai Gâdea și Carmen Avram, lătrăii lui Putin nu suflă nici un cuvințel despre banii pe care i-au oferit în schimbul acestor premii nule și, întocmai ca angajații lui Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun, ei se laudă că au fost premiați de acest ONG dubios fiindcă, vezi Doamne, ar fi printre cei mai buni jurnaliști ai planetei, și nu niște sclavi abjecți ai Moscovei.

Vă amintim că Podul.ro a dezvăluit și că soția șefului așa-zisei ”secții românești” a Sputnik.md e angajata lui Dan Voiculescu și colega lui Mircea Badea – mai multe detalii AICI.

Amintim că în timpul violențelor din 10 august 2018, când jandarmii băteau și gazau oameni nevinovați, printre care bătrâni, femei și copii, Antena 3 și Sputnik.md anunțau, la braț, că la București s-ar fi derulat o... tentativă de lovitură de stat. 
 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.