Se impune demiterea in corpore a Guvernului Chicu! URSS și ura patologică pentru România


Se impune demiterea in corpore a Guvernului Chicu! URSS și ura patologică pentru România

După declarațiile incalificabile și total iresponsabile ale prim-ministrului Ion Chicu, susținut de coaliția PSRM și PD, în frunte cu Igor Dodon, Pavel Filip și Dumitru Diacov, se impune o demitere in corpore a acestei guvernări antiromânești și antieuropene.

Limbajul suburban și bădărănesc al lui Igor Dodon este perpetuat de către discipolul și subalternul său, Ion Chicu. Profund regretabil că aceste persoane și forțe politice conduc astăzi Republica Moldova.

Este utilizată și pusă în aplicare terminologia ideologică și politică din perioada naftalinizată a Komintern-ului și a ”glorioasei URSS” vis-a-vis de România. Ura patologică față de tot ce-i românesc și proeuropean din partea lui Dodon și Chicu îi descalifică în cel mai dezonorabil mod și confirmă calitatea acestora de conserve rusești. Cu certitudine că aceste persoane nu ne reprezintă pe noi.

P.S. Oare ce are a spune ”românul de garda” Pavel Filip, care susține această majoritate parlamentară antiromânească? Stabilitate guvernamentală și ”parcurs european” de dragul compromiterii și defăimării României și a românilor, inclusiv a celora din Republica Moldova??!!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.