Soții Anisie, responsabili de infiltrarea impostorului Cumpănașu în cercurile liberale. Lupta ministrei Educației pentru cocoțarea soțului "cumpănaș" într-o funcție-cheie în MAI


Soții Anisie, responsabili de infiltrarea impostorului Cumpănașu în cercurile liberale. Lupta ministrei Educației pentru cocoțarea soțului "cumpănaș" într-o funcție-cheie în MAI

Fostul ambasador al României, Ciprian Mihali, a devoalat un aspect mai puțin știut referitor la conexiunea impostorului Alexandru Cumpănașu cu PNL, persoana de legătură fiind ministra Educației, Monica Anisie, al cărei soț, fostul comisar în MAI Adrian Anisie, "este de anul trecut șef al pomposului Departament pentru Combaterea Infracționalității în mult iubita de către toată lumea Coaliție Națională pentru Modernizarea României". Reamintim că structura intitulată CNMR este deținută de Cumpănașu. 

Totodată, pe 21 mai apărea informația conform căreia ministra Educației pune presiuni pe Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, să îl determine pe ministrul de Interne, Marcel Vela, să îi numească soțul "cumpănaș" în poziția de Director al DGA, structura anticorupție a Ministerului de Interne, potrivit curentul.info. Cu toate aceestea, Antonel Tănase nu ar vrea să audă de cererea făcută de Monica Anisie, iar pentru a contura un refuz tranșant a cerut o evaluare a activității lui Adrian Anisie în perioada în care acesta a condus DGA București-Ilfov.

Ciprian Mihali, pe Facebook: "O lume atât de mică

Dacă v-ați întrebat cum se face că Alexandru Cumpănașu e când în poze cu prim-ministrul liberal, când în brațe cu ministrul de interne Vela, o parte din răspuns s-ar putea să se găsească aici: soțul ministrei Educației, Adrian Anisie, fost comisar în Ministerul de Interne și beneficiar de pensie specială, este de anul trecut șef al pomposului Departament pentru Combaterea Infracționalității în mult iubita de către toată lumea Coaliție Națională pentru Modernizarea României, paravanul lui Cumpănașu. Dar și invers, de ce nu? Doamna Anisie poate că își datorează o parte din cariera fulminantă acestor conexiuni".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.