Românii sunt scuipați direct în față, dar nesimțitul rusofil Ion Chicu ne spune că ”afară plouă cald și bine”! Avertismentul lui Iurie Reniță


Românii sunt scuipați direct în față, dar nesimțitul rusofil Ion Chicu ne spune că ”afară plouă cald și bine”! Avertismentul lui Iurie Reniță

Nesimțirea premierului rusofil Ion Chicu a întrecut orice limită imaginabilă, explică deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al R. Moldova la București), pe Facebook.

Reniță critică în termeni duri marea obrăznicie a lui Chicu, care găsește de cuviință să insiste acum, după ce a insultat România ca la ușa cortului, că, de fapt, românii n-ar fi capabili să înțeleagă declarațiile sale nevinovate.

”Nesimțirea acestui ‹glumeț de Pârjolteni› a trecut orice limită imaginabilă. După grosimea obrazului Ion Chicu poate concura, la egal, doar cu șeful lui direct, Igor Nikolaievici Dodon.

Justificarea veche și ofelită că nu a fost înțeles corect și că a fost interpretat greșit, nu mai ține.

Nu e de mirare că și conducerea PD-ului (pentru a câta oară!) s-a lăsat ademenită și antrenată în justificarea acestei rușinoase diversiuni împotriva României, împotriva românilor și a UE.

Suntem scuipați direct în față, iar Chicu ne spune că afară plouă cald și bine. Atunci care-i deosebirea dintre un Bătrâncea dezlantuit, cu furie proletară, pe harta României și un Chicu, dezlănțuit, cu ură moldovenista, pe întreaga Românie?

Dacă-i așa, atunci ‹pașol, Ivan Kiku, na turbinca!›”    

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.