”Micul prinț” devine tată! Principele Nicolae și soția sa Alina-Maria așteaptă primul lor copil


”Micul prinț” devine tată! Principele Nicolae și soția sa Alina-Maria așteaptă primul lor copil

Mișcarea pentru Regat și Coroană adresează cele mai calde felicitări Principelui Nicolae și soției sale Alina-Maria, cu ocazia fericitului eveniment anunțat pe 1 iunie: așteptarea primului lor copil.

Vă prezentăm comunicatul remis redacției:

”Mișcarea pentru Regat și Coroană adresează cu bucurie, calde felicitări A.S.R. Principelui Nicolae și soției sale Alina-Maria cu ocazia fericitului eveniment anunțat de 1 Iunie: așteptarea primului lor copil.

În apropierea praznicului Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, cu ajutorul lui Dumnezeu, se va naște în România primul vlăstar regal, după 99 de ani de la venirea pe lume a augustului său străbunic, Regele Mihai.

Iată că micul prinț cu care Regele României venea în Țară după 45 de ani de exil, să ne întărească speranța în viitorul monarhiei, ne oferă astăzi, prin vestea cea minunată, un nou și binefăcător orizont al Coroanei Române.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

NIHIL SINE DEO!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.