VIDEO Un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei. Bucureștenii își revarsă furia pe pagina de Facebook a edilului Gabriela Firea, comentariile fiind atât de multe încât sunt șterse cu greu


VIDEO Un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei. Bucureștenii își revarsă furia pe pagina de Facebook a edilului Gabriela Firea, comentariile fiind atât de multe încât sunt șterse cu greu

Candidatul PNL la Primăria Sector 6, Ciprian Ciucu, a prezentat pe Facebook un video care relevă cât de periculoasă e incompetența administrației Firea. Un troleibuz a luat foc duminică, în centrul Bucureștiului, pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Din fericire nu au fost victime. 

Ciucu, pe Facebook: "Un troleibuz a luat foc in Centru. De competentă ce este administrația Firea. Eu nu imi aduc aminte de atât de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri.

Bucureşti, 2020! Pe timp de pace... Da, incompetența are si astfel de rezultate. Troleibuzele sunt vechi, neîntreținute, neverificate.
Din fericire nu sunt victime.

Acest incident este extrem, extrem de grav. La repeziciunea cu care s-a intins focul nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să fie călători inăuntru".

Urmăriți video: 


Edilul Gabriela Firea a reacționat la scurt timp printr-o postare pe Facebook și așa cum era de așteptat nu are decența de a-și asuma vina pentru situație: "Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine cu un troleibuz in flacari, in centrul orasului! Doi ani am fost sicanati cu licitatia pentru achizitia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reusit sa semnam contractul anul acesta, cu un consortiu germano-turc.

Asa s-ar fi intamplat si cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu cand au ajuns la Bucuresti cele 400 autobuze noi Euro 6, achizitionate tot dupa o licitatie ingreunata doi ani de zile.

Dar in continuare suntem blocati cu licitatia pentru achizitia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi ca motivele sunt inventate.

Cu mare dificultate am semnat si contractul pentru 130 de autobuze hybrid Mercedes Benz.

Azi in troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blocheaza achizitiile de noi mijloace de transport in comun?

Sa se intample o tragedie?

Ce urmaresc?

Pun mai presus interesele lor, in loc de viata oamenilor?

Este strigator la cer ce se intampla!!!".

Mai mult, cetățenii au început să își manifeste nemulțumirea față de administrația Firea pe pagina edilului de Facebook, iar de data aceasta au fost mult prea multe comentarii pentru a fi șterse la fel de repede precum în în alte situații: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.