5 episoade de delir și disperare ale Gabrielei Firea, reiterate de un deputat. Asemănarea cu Liviu Dragnea


5 episoade de delir și disperare ale Gabrielei Firea, reiterate de un deputat. Asemănarea cu Liviu Dragnea

Deputatul USR Cristian Seidler a trecut în revistă 5 episoade de delir și disperare ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, care, simțind că șansele de a câștiga al doilea mandat sunt din ce în ce mai mici, inventează tot soiul de povești privind oamenii răi care vor să o saboteze.

În acest sens, Seidler a făcut o paralelă între Firea și pușcăriașul Liviu Dragnea, care, atunci când era președinte al PSD, a inventat povestea cu cei 4 asasini care voiau să îi vină de hac. 

"O fi vreun microb recurent în PSD? Prima “infectare” s-a manifestat la Liviu Dragnea care era “urmărit” de indivizi cu priviri dușmănoase...", a precizat deputatul USR.

Cristian Seidler, pe Facebook: "Cronologia delirului conspiraționist al Gabrielei Firea:

- scandalul din ședința de Consiliu General, când a evacuat consilierii USR si mai mulți cetățeni sub pretext că organizaseră un atac; nu s-a confirmat

- avaria semafoarelor, după înființarea firmelor primăriei: a dat vina pe un sabotaj care nu s-a confirmat

- sârma din colon: a dat vina pe niște oameni răi care i-ar vrea moartea; nu s-a confirmat

- avaria la rețeaua RADET (Termoenergetica): a dat vina pe Termoelectrica (cică ar fi băgat deliberat presiune mai mare în țevi - lucru verificabil); nu s-a confirmat

- incendiul la acest troleibuz; altă gogoașă, evident

O fi delir sau e doar groaza că vine decontul electoral?

O fi vreun microb recurent în PSD? Prima “infectare” s-a manifestat la Liviu Dragnea care era “urmărit” de indivizi cu priviri dușmănoase...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.