Nicușor Dan răspunde „veninos” propunerii Gabrielei Firea de a-l face viceprimar: „N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc”


Nicușor Dan răspunde „veninos” propunerii Gabrielei Firea de a-l face viceprimar: „N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc”

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susținut de PNL și USR-PLUS, și principalul adversar pentru această funcție al actualului primar general, a răspuns nimicitor propunerii candidatei PSD, Gabriela Firea, care i-a oferit fotoliul de viceprimar în cazul în care ar câștiga un al doilea mandat:

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea.” (Facebook)

„Aș vrea să fac echipă cu dl. Dan în calitate de viceprimar”, declara Firea, pentru Digi24, marți seară, când a fost întrebată dacă va face în continuare echipă cu viceprimarul agresiv Aurelian Bădulescu, cel care a încercat să-l împiedice recent pe Nicușor Dan să susțină o conferință de presă legată de problemele importante al capitalei nerezolvate în mandatul dezastruos al actualului primar general.

„Da, i-am mai oferit și data trecută, dar ne-a părăsit, a stat doar șase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager la ședințele de Consiliu General”, a spus Firea, repetând de cel puțin trei ori că și l-ar dori viceprimar pe Nicușor Dan. „Da, sigur, cred că vom colabora foarte bine”, a adăugat ea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.