Abominabil: autoritățile din Berlin au plasat copii PEDOFILILOR, în familii sociale, timp de 30 de ani! Sceleratul Helmut Kentler și rețeaua care a șocat Germania


  • ACP
  • Jun 16, 2020 17:51
  • 4533
Abominabil: autoritățile din Berlin au plasat copii PEDOFILILOR, în familii sociale, timp de 30 de ani! Sceleratul Helmut Kentler și rețeaua care a șocat Germania

În paginile trustului media german Deutche Welle a fost reluat zilele astea un subiect foarte jenant pentru societatea germană, subiect care părea abandonat din 2016, dar care revine acum măcar în atenția unei părți a presei.

Începând de la sfârșitul anilor '60, profesorul de psihologie Helmut Kentler a condus, vreme de aproape 30 de ani, un experiment care plasa intenționat copiii abandonați de pe străzi în locuințele unor bărbați despre care se știa că sunt pedofili, unii chiar cu condamnări pentru acest fapt, care ar fi trebuit să le devină ”părinți adoptivi”.

Kentler, care avea o poziție de conducere în cadrul Centrului de Cercetări pentru Educație din Berlin, nu a ascuns modul în care funcționa proiectul inițiat și condus de el, astfel că oficialii de la asistență socială din Berlin și colegii săi din Senatul orașului știau ce se întâmpla cu copiii, dar au fost de acord cu proiectul sau nu au luat în seamă grozavia acestuia, măcar faptul că era profund ilegal.

Cu câțiva ani în urmă, două victime ale îngrozitorului proiect au ieșit public cerând o anchetă a celor întâmplate sub conducerea profesorului Kentler, ancheta fiind începută la Universitatea Hildesheim unde au fost studiate arhivele și au fost luate interviuri care au dus la descoperirea unei rețele ce acționa prin instituțiile de educație, începând de la Senatul Berlinului până la serviciul de asistență socială pentru tineri, rețea în care pedofilia era ”acceptată, susținută, apărată"!!!

Printre pedofilii investiți cu rolul de părinți adoptivi se aflau și intelectuali cunoscuți din universități, membri cu ranguri înalte din Institutul Max Planck, Universitatea Liberă din Berlin și cunoscuta Școală Odenwald din Hesse, care a fost închisă în urma altui scandal major de pedofilie cu mai mulți ani în urmă. Kentler era informat despre tot ce se întampla în aceste ”familii” și ținea legătura cu toți copiii și, evident, cu ”tații adoptivi” – mai multe detalii AICI.

În 1997, Kentler declara: ”Am descoperit că în majoritatea cazurilor experiența pederastiei poate avea un efect pozitiv asupra dezvoltării unui băiat, mai ales dacă pederastul este un mentor adevărat pentru băiat”. Mai mult, în descrierea experimentului găsită printre documentele lăsate de el, Kentler afirma că experimentul a fost ”un succes” ,deși era clar pentru toți cei care știau de ”experiment” că plasarea copiilor în mâinile pedofililor este o ilegalitate.

Sandra Scheeres, care a prezentat raportul întocmit asupra experimentului condus de Kentler, a spus: ”A fost o crimă să fie puși copiii în această situație. Este inimaginabil faptul că așa ceva a putut să se întâmple sub supravegherea statului” – mai multe detalii AICI.

În momentul în care victimele abominabilului proiect au început să dezvăluie ce se întâmplase, termenul legal la care se putea începe o anchetă penală fusese depășit, iar asta a făcut ca victimele să nu poată primi nici o compensație pentru anii de chin prin care au trecut.

Raportul publicat în 2016 de Universitatea din Göttingen nu a produs vreun interes în Senatul din Berlin, spun cei care l-au întocmit, probabil și pentru a fi lăsată uitată legătura strânsă dintre Partidul Verzilor și grupurile de pedofili care militau pentru legalizarea pedofiliei până prin anii '80.

Acum, odată cu revenirea îngrozitorului experiment în atenția presei, autoritățile din Belin au promis că vor aduce la lumină toate cele întâmplate – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.