VIDEO. Miss Sparanghel a mutat Pornhubul pe Facebook cu un mesaj grețos pentru „Arafat-Mengele”: „Știm și cu ce v-ar putea șantaja. Pe noi nu ne interesează viața sexuală a nimănui”


VIDEO. Miss Sparanghel a mutat Pornhubul pe Facebook cu un mesaj grețos pentru „Arafat-Mengele”: „Știm și cu ce v-ar putea șantaja. Pe noi nu ne interesează viața sexuală a nimănui”

Intrată într-un con de umbră după picul de atenție ce i s-a dat când s-a aflat că, pe lângă sparanghel și proteste, are o activitate laborioasă și o carieră de profesionistă în industria pentru adulți, Oana Lovin își tot ridică poalele în cap de câteva zile pentru a atrage atenția.

După ce l-a stropit cu apă pe Mălin Bot (foto jos) și a penetrat brutal, alături de Codruța Cerva, în liveul pe care acesta îl realiza din Piața Victoriei, determinându-l astfel să vorbească despre ea, Lovin face, într-un video, o referire grețoasă la viața intimă a lui Raed Arafat, lăsând să se înțeleagă că ar exista o vulberabilitate acolo care l-ar transforma pe secretarul de stat din MAI într-un personaj șantajabil. Cel mai probabil se referă la zvonurile apărute într-o perioadă despre homosexualitatea lui Arafat.

Îi reamintim însă videochatistei că orientarea sexuală nu (mai) este o infracțiune, astfel încât cei cărora le plac persoanele de același sex să se teamă de eventuale repercusiuni. Mai mult, odată cu referendumul pentru redefinirea familiei din toamna lui 2018, a cărui menire principală a fost împiedicarea căsătoriilor între persoane de același sex, societatea română și-a exprimat deja deplina toleranță în această privință, discursul său oribil fiind cu atât mai meschin și condamnabil.

Oana Lovin: „Domnu Arafat, ce credeți, noi care am fost în stradă am fost în stradă și pentru dvs. Dacă dvs aveți dreptul acum să faceți pe Mengele, pe dictatorul sanitar, ni se datorează și nouă...ce ironie...(...) Domnu Arafat, dacă vă șantajează cineva, clipiți de trei ori și noi știm. Noi știm și cu ce v-ar putea șantaja, domnule Arafat. Nu vă lăsați șantajat, că pe noi nu ne interesează viața sexuală a nimănui. Pe cuvânt”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.