Sputnik îi ridică osanale scârboase ”genialului” Mircea Badea. Soția propagandistului-șef Dumitriu, angajata lui Dan ”Felix” Voiculescu, turnător securist și fost pușcăriaș de drept comun


Sputnik îi ridică osanale scârboase ”genialului” Mircea Badea. Soția propagandistului-șef Dumitriu, angajata lui Dan ”Felix” Voiculescu, turnător securist și fost pușcăriaș de drept comun

Probabil cel ma scârbos propagandist putinist de limba română – l-am numit pe comunistoidul peremist Dragoș Dumitriu – îi ridică o statuie grețoasă tonomatului cu fise Mircea Badea, pe care-l pupă în dos cu nesaț, într-o compunere preșcolară Sputnik.md, numindu-l ”genial” și ”reputat” în repetate rânduri.

De notat că numitul Dragoș Dumitriu (șef al așa-zisei secții ”românești” a Sputnik) a fost angajatul purtător de valiză al fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. De altfel, așa cum Podul.ro a dezvăluit în exclusivitate, soția acestui Dumitriu este salariata aceluiași Dan Voiculescu, fiind angată în trustul Intact și colegă cu Mircea Badea – detalii AICI.

Tragem un semnal de alarmă și avertizăm că Dumitriu (notoriu pentru derapajele și reacțiile sale grotești și anti-românești) este îndopat cu pensie specială de statul român, ceea ce este halucinant având în vedere apucăturile și teapa acestui individ, propagandistul putinist fiind, în trecut, deputat PRM și PC.

În același text toxic și caraghios, Dumitriu îl sărută în dos cu mare nesaț și pe avocatul putinist și paralel cu realitatea, Dan Chitic (unul dintre organizatorii așa-ziselor proteste în care ciudații sunt duși în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude și să se reproducă sinistru). Ceea ce este de-a dreptul incalificabil într-o țară membră NATO și UE care a fost dezmembrată de Rusia și victimă a unui amplu genocid. 

Iată cum îl prezintă loaza Dragoș Dumitriu pe putinistul Chitic: ”Reputatul avocat Dan Chitic, cea mai importantă voce care s-a ridicat în ultimii ani împotriva pierderii suveranității României și a bogățiilor naturale ale țării noastre, a manifestat și împotriva abuzurilor autorităților în așa numita bătălie cu pandemia”.

Halatul, cât costă halatul, ciudaților?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.