VIDEO Deputatul "Mitralieră" confirmă că PSD ține legătura cu protestatarii conspiraționiști din Piața Victoriei și îi arată semne obscene unui jurnalist, iritat că a auzit cuvântul "mască"


VIDEO Deputatul "Mitralieră" confirmă că PSD ține legătura cu protestatarii conspiraționiști din Piața Victoriei și îi arată semne obscene unui jurnalist, iritat că a auzit cuvântul "mască"

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu "Mitralieră" i-a arătat jurnalistului Mălin Bot semne obscene, iritat că a fost întrebat dacă le va transmite susținătorilor PSD să poarte mască pentru a se proteja de COVID-19. Totodată, deputatul "Mitralieră" a confirmat că PSD ține legătura cu protestatarii conspiraționiști din Piața Victoriei precum Oana Lovin, Codruța Cerva&Co. Conspiraționiștii i-au transmis deputatului Cătălin Rădulescu că îl vor lua la bătaie pe Mălin Bot dacă va merge în Piața Victoriei. 

Mălin Bot, pe Facebook: "Dincolo de faptul că ditamai parlamentarul arată semne obscene, pentru care am solicitat Poliției să-l amendeze, este un aspect mult mai important.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ”Mitralieră” s-a dat de gol, în discuția spontană avută cu el, că ”ăia din Piața Victoriei” au discuții personale cu el, discuții în care i-au spus că ”Te bat ăia dacă te prind pe acolo, prin Piața Victoriei”.

Dorind să facă pe șmecherul, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a confirmat practic că PSD ține legătura cu organizatorii adunărilor CapVid și este astfel sursa incitărilor publice la nerespectarea măsurilor de prevenire și propagă în societate negarea pericolului, acțiuni care au adus România la peste 1.100 de îmbolnăviri pe zi și încep să producă o criză sanitară fără precedent".

Vedeți video: 


Amintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost amendat de un polițist din București pentru că nu purta masca de protecție într-o benzinărie de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Deputatul PSD spunea că nu va mai purta mască pentru că așa a zis președintele SUA, Donald Trump.

Comunicatul Poliției Române: "În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contraventional a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.