COVIDUL care „nu există” lovește în fieful negaționiștilor PSD de la Vaslui. Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu a fost internat în stare gravă la Iași

COVIDUL care „nu există” lovește în fieful negaționiștilor PSD de la Vaslui. Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu a fost internat în stare gravă la Iași

Consiliul Județean Vaslui, fieful unei habotnice secte negaționiste al cărei lider „spiritual” este baronul PSD Dumitru Buzatu, a fost lovit de noul coronavirus chiar în imediata apropiere a celui mai important om din județ, care nu doar a refuzat vehement să poarte mască, dar a și negat public existența SARS-CoV-2.

Potrivit adevarul.ro, persoana infectată este unul dintre consilierii personali ai lui Dumitru Buzatu, care își desfășură activitatea zilnică chiar pe lângă acesta. Bărbatul diagnosticat cu COVID-19 se află internat la o clinică din Iaşi, fiind cunoscut şi cu afecţiuni cardiace.

Informaţia a fost comunicată oficialilor din cadrul CJ Vaslui în cursul serii de 29 iulie. Surse din cadrul CJ Vaslui au precizat că deocamdată, ancheta epidemiologică declanşată de autorităţile sanitare nu a vizat alţi angajaţi din cadrul instituţiei.

”Coronavirusul nu există”, spunea Buzatu în cadrul unui CEX al PSD în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Apoi, la finalul luării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, liderul PSD Vaslui a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfășura CEX-ul: „Oricum, sunteti toți niște proști!”.

Buzatu a refuzat, de asemenea, în repetate rânduri să poarte masca sanitară, fiind la un pas de agresiune fizică cu consilierii liberali care insistau să se protejeze la ședintele de consiliu. Ultima oară, Buzatu s-a afișat în public fără mască miercuri, cu ocazia unor manifestări dedicate Zilei Imnului, deci chiar în ziua în care aflat că apropiatul său este virusat.

vaslui buzatru1.jpg