MISIUNEA agentului moscovit Diacov și a rusofililor din PSRM: Dodon președinte pentru 25 de ani, prin modificarea Constituției! Iurie Reniță, avertisment de foc


MISIUNEA agentului moscovit Diacov și a rusofililor din PSRM: Dodon președinte pentru 25 de ani, prin modificarea Constituției! Iurie Reniță, avertisment de foc

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) a avertizat în termeni duri, la TV8.md, că așa-zisul democrat Dumitru Diacov încearcă să forțeze, împreună cu agenții de influență ai Rusiei și cu slugile acestora din PSRM, modificarea Constituției pe model kremlinologic, astfel încât Republica Moldova să fie capturată definitiv de Rusia, iar rusofilul Igor Dodon să ajungă președinte pentru următorii 25 de ani.

Podul.ro vă prezintă avertismentul lui Iurie Reniță:

”Nu, nu Constituția trebuie schimbată, cu excepția articolului 13, ci persoanele trebuie schimbate. Persoanele ca domnul Dumitru Diacov și alții, care de fiecare dată când nu le convine ceva spun că trebuie schimbat totul.

Cred că domnul Diacov își dorește asta, modificarea Constituției, împreună cu mulți alții care își sincronizează acțiunile împreună cu Dodon, cu socialiștii și cu Moscova.

Domnul Diacov își dorește să-l vadă președinte pe Dodon încă 25 de ani, exact ca pe Putin.

Iată, nu Constituția trebuie trebuie modificată, ci clasa politică și actorii. Și în primul rând mă refer la alde Dodon, care a profanat caracterul parlamentar al Republicii Moldova și a subordonat toate instituțiile statului, din păcate și prin contribuția unor colegi din Parlament”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.