Ioana Constantin și-a depus candidatura pentru Primăria S1: "Angajamentul meu e ca cel mai bogat sector să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!"


Ioana Constantin și-a depus candidatura pentru Primăria S1: "Angajamentul meu e ca cel mai bogat sector să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!"

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, și-a depus joi candidatura pentru Primăria Sector 1, campania ei urmând să fie coordonată de politologul Cătălin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda și Estonia.

De subliniat este că Ioana Constantin și-a asumat un program de dreapta, centrat pe reducerea fiscalității pentru cetățenii Sectorului 1. Totodată, Ioana Constantin își mai propune ca din funcția de primar să îndeplinească următoarele obiective: "mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri". Pe scurt, Ioana Constantin vrea ca "cel mai bogat sector al Municipiului București să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!".

"Câștigăm împreună!

Am depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Este, de altfel, prima candidatură depusă pentru sectorul nostru și vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru PMP Sector 1!

Suntem mulți cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii și bunicii noștri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat și în care locuiesc.

Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri.

Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică.

Îi mulțumesc mult domnului profesor Catalin Avramescu că a acceptat să fie șeful meu de campanie!

Angajamentul meu și al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului București să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.