Iurie Reniță șterge pe jos cu românofobul Vladik Bătrâncea, sluga rusofilului Dodon: ”E o nulitate absolută. Un pitic pervers!”


Iurie Reniță șterge pe jos cu românofobul Vladik Bătrâncea, sluga rusofilului Dodon: ”E o nulitate absolută. Un pitic pervers!”

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) îl spulberă fără drept de apel, pe Facebook, pe rusofilul, socialistul și românofobul Vladik Bătrîncea, pe care îl etichetează ”nulitate politică”, ”conservă rusească”, ”cominternist”, ”pigmeu”, ”mincinos incurabil”, ”pitic pervers” ș.a.m.d..

Amintim că, instigat de șeful său suprem, bufonul moscovit Igor Dodon, Bătrîncea revarsă zilnic mizerii și calomnii la adresa lui Iurie Reniță, după ce acesta a publicat deja celebrele înregistrări video care-l prezintă pe Dodon încasând un pungoi plin cu bani de la Vlad Plahotniuc, dar și lăudându-se  în fața oligarhului că îi scrie deseori note informative lui Vladimir Putin (cu alte cuvinte, corespondează cu FSB și GRU).

Amintim și că, în urmă cu ceva timp, redusul mintal Vladik Bătrîncea a găsit de cuviință să rupă harta României Mari în plenul parlamentului de la Chișinău.

CITEȘTE și Prostia patologică a agentului KGB-ist Vladik Bătrâncea, redusul mintal care a rupt harta României Mari în Parlamentul de la Chișinău. Iurie Reniță șterge pe jos cu rebutul Moscovei

Podul.ro vă prezintă concluziile deputatului Iurie Reniță:

”Despre degradarea totală a junelui kominternist Vladik Bătrâncea

Cea mai alterată conservă rusească din categoria junilor kominterniști de la PSRM, Vladik Bătrâncea (evident că-i după Dodon, șeful lui de partid) este o căzătură iremediabilă sub toate aspectele – de cele morale și politice nici nu mai vorbim. Dintr-o disperare totală că a fost prezentat întregii lumi cum idolul lui de partid recunoaște sincer în fața partenerului politic, electoral și financiar, Vlad Plahotniuc, că "iarăși îmblați cu kulioașili!", individul Bătrâncea, "с неповторимым русским акцентом" (cu un irepetabil accent rusesc), pune din nou în aplicare cea mai experimentată și verificată armă KGBisto-FSBistă – minciuna și calomnierea, chiar dacă recent a încasat-o la ciocul mic de la Procuratura Generală pentru insinuări similare în adresa mea. Probabil că nu i-a fost suficient și tovarășul kominternist perseverează din nou.

Inspirat și motivat de sponsorii lui politici și financiari de la Moscova, Bahamas și din kuliok (pungă), incurabilul mincinos și-a făcut deja un titlu de glorie din calitatea de a se manifesta ca un veritabil măscărici politic. Chiar salut demersurile acestuia ca să fiu verificat de către ANI și Procuratura Generală vis-a-vis de cifrele pe care le-am prezentat în Declarația de Avere și Interese. Doar că de această dată (sunt sigur) Procuratura Generală nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik și îi va "arde un șut în ... partea posterioară" (au mai pățit-o și alți politicieni de doi bani).

Ar fi bine ca această conservă rusească și kuliokarii (pungașii) de la PSRM să se adreseze și la serviciile secrete rusești - FSB, GRU, SVR și foarte multe altele, inclusiv la cele ale Coreei de Nord (cu asistența redutabilului expert nord-coreean, Grigore Novac!) – astfel, ca în spiritul colaborării excelente de altă dată și a celei prezente, să identifice dacă, cumva, am avut descendenți, în arborele meu genealogic, care priveau spre Vest și nu spre Estul tovărășesc.

Nulitatea politică Bătrâncea este mirat cum aș fi eu supraviețuit cu 3 mii de lei pe lună în anul 2018, când mai mult de un an de zile am fost șomer din cauza unor lachei jalnici de-ai lui Plahotniuc (Pavel Filip, Andrei Galbur s.a), care m-au revocat ilegal, împreună cu Dodon, din funcția de Ambasador la NATO, Belgia și Luxemburg. Cu obrazul gros și de tureatcă (ca și a șefului său de partid) pigmeul politic psrm-ist nu-și pune fireasca întrebare: oare cum supraviețuiesc, sub guvernare socialistă, sute de mii de persoane cu dizabilități și cele vârstnice cu pensii de doar 500 până la 1200 lei pe luna? Deprins să trăiască ca și Dodon doar pe picior mare, din kuliok, din plicuri și din mită (valabil și pentru majoritatea absolută a ortacilor psrm-iști din parlament), tânărul kominternist se uită doar la paiul din ochiul altora, dar nu vede bârna din fața lui. Vladik, ești mult prea insipid, pitic, dar și pervers (evident că politic, nicidecum altfel!) ca să mai scriu despre o conservă rusească alterată alde de ține.

P.S. Vocabularul utilizat în postarea mea este valabil pentru toate conservele rusești și pentru toți kuliokarii (inclusiv cei bahamiști) din PSRM și de pe aiurea, gen Dodon, Bătrâncea, Furculiță, Bolea, Novac, Odnostalco, Burduja și alți ortaci socialiști, toți "onești, integri și curați ca lacrima". Un vocabular decent, civilizat și respectuos este categoric contraindicat acestor persoane din considerente igienice, dar, mai ales, politice”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.