FOTO Abuz marca PSD! Reviste de integrame cu Olguța, împărțite la ordin de angajații unui cămin de persoane vârstnice, unde e focar COVID-19, căci în caz contrar își vor pierde locul de muncă


FOTO Abuz marca PSD! Reviste de integrame cu Olguța, împărțite la ordin de angajații unui cămin de persoane vârstnice, unde e focar COVID-19, căci în caz contrar își vor pierde locul de muncă

Mai mulţi angajaţi ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova, unde sunt 126 cazuri de COVID-19, au plecat să împartă reviste de integrame cu Olguța Vasilescu, pesedistă care a fost extrem de vehementă în a propaga ideea conform căreia noul coronavirus nu există, iar recomandările Guvernului Orban nu trebuie respectate. Salariații instituției au reclamat faptul că Valentin Giurcă, directorul căminului de persoane vârstnice, îi obligă pe angajați să îi facă campanie electorală Olguței Vasilescu, căci în caz contrar își vor pierde locul de muncă, conform Mediafax.

Relatarea unei angajate: "Sunt contacţii direcţi ai contabilului-şef care a fost internat la Spitalul Victor Babeş şi care a ieşit pozitiv. […] Aceste doamne trebuiau să fie, la 12:35, la serviciu, iar dânsele fac campanie electorală. Marţi, pe data de 11 august. Ştiţi cum ne ameninţă pe noi domnul director? Ne ameninţă şi ne face oale de porci. Şi tot timpul ne vorbeşte urât şi ne jigneşte, dar ne-a ajuns cuţitul la os. [...] Fetele erau în spital şi ei făceau campanie. Luau fetele forţat, că dacă nu, îşi pierdeau locul de muncă. Să le ducă să împartă pliante".

Valentin Giurcă a negat informațiile apărute în presă, inclusiv faptul că ar fi făcut campanie electorală, deși într-o poză de pe contul personal de Facebook se vede clar cum o promovează pe Olguța Vasilescu.

"Nu am obligat pe nimeni să meargă în nici o campanie electorală. Eu nu am făcut campanie electorală, nu ştiu despre ce e povestea.(...) N-am ameninţat pe nimeni. Eu n-am fost aici zilele astea", a zis Valentin Giurcă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.