Dragnea forțează ieșirea din pușcărie. Marea speranță a pușcăriașului: CCR


Dragnea forțează ieșirea din pușcărie. Marea speranță a pușcăriașului: CCR

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat ieri că pușcăriașul Liviu Dragnea a făcut noi demersuri pentru a ieși din pușcărie. Concret, Dragnea mizează pe o decizie CCR, reclamând că a fost condamnat de un complet nespecializat pe fapte de corupție.

Codrin Ștefănescu, pe Facebook: "Liviu Dragnea nu renuntā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt : avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curtii Constitutionale! Si sperā ca legea sā fie egalā pentru toti! Lumea Justitiei publicā,tot azi, intregul document. Sper din tot sufletul sā i se facā dreptate unui om care a fost condamnat politic! Si total injust!".

Reamintim că Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi şase luni de închisoare în data de 27 mai 2019. Instanţa Supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate - Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu, care de fapt nu se prezentau la muncă, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.