Ciolacu nu-și dă afară din partid partenerul de bișniță. Decizia luată de șeful interimar al PSD după ce Romașcanu a avut un limbaj suburban la adresa presei


Ciolacu nu-și dă afară din partid partenerul de bișniță. Decizia luată de șeful interimar al PSD după ce Romașcanu a avut un limbaj suburban la adresa presei

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că l-a suspendat din funcția de purtător de cuvânt al pesediștilor pe Lucian Romașcanu după injuriile pe care le-a adus presei, spunând că așteaptă lămuriri, de parcă proba video nu este destul de sugestivă pentru o excludere din partid a celui ultim menționat.

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Mahalaua PSD. Romașcanu înjură jurnaliștii: "O să mai primească o p... în c.. toți!". Angajata Biroului de Presă pesedist a continuat în aceeași notă murdară: "Poate le place!"

Ciolacu: "Până se vor lămuri lucrurile cu privire la această declarație, nu, a fost o vorbă, un comentariu, decizia e una singura, a fost suspendat din funcție. Am discutat suficient despre acest subiect. Alte întrebări aveți?".

Amintim că Romașcanu a avut o ieșire de mahala la adresa jurnaliștilor, fiind extrem de iritat că aceștia, deși urma ca el să susțină o conferință de presă, au ieșit din sală pentru a aștepta afară plecarea președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, în eventualitatea în care vrea să mai facă vreo declarație.

"Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să mai primească o p... în c.. toți", a zis pesedistul la adresa jurnaliștilor.

Mai mult, o angajată a Biroului de Presă al PSD a continuat în aceeași notă grobiană: "Nici aia, poate le place". Și angajata cu pricina a fost doar suspendată din funcția pe care o avea.

De altfel, Ciolacu nu l-a dat afară din partid pe Romașcanu întrucât cei doi sunt prieteni vechi. Reiterăm că deputatul PMP Robert Turcescu a dezvăluit că Ciolacu și Romașcanu au fost în tinerețe parteneri de bișniță cu blugi turcești. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.