Alo, DNA?! Baronul PSD Arsene a oferit încă un contract de milioane de lei finului judecat pentru aderare la grup infracțional organizat


Alo, DNA?! Baronul PSD Arsene a oferit încă un contract de milioane de lei finului judecat pentru aderare la grup infracțional organizat

Baronul PSD de Neamț Ionel Arsene "Ciorăpel" continuă să dea tunuri peste tunuri în timp ce partidul din care face parte mimează anemic o reformă a modului în care se face politica din Kiseleff. Concret, Consiliul Județean Neamț, condus de Arsene, a atribuit un contract de 7,7 milioane de lei firmei deținute de Gheorghe Vlasie pentru proiectarea și execuția rețelelor de utilități la Ansamblul Rezidențial Servicii Sociale în comuna Dragomirești, conform mainnews.ro.

Detaliul ce trebuie subliniat în primă instanță este reprezentat de faptul că Gheorghe Vlasie este finul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Vlasie este mufat constant la fondurile publice alocate județului Neamț. Compania lui Vlasie, Aqua Parc, și-a adjudecat în luna mai un contract de 55 de milioane de euro pentru proiectarea și execuția drumului național 28B Târgu Frumos – Botoșani de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit g4media.

De asemenea, trebuie evidențiat că firma Aqua Parc este judecată pentru evaziune și spălare de bani la Tribunalul Neamț. Mai mult decât atât, Vlasie este judecat și el pentru aderare la un grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la spălare de bani.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.