Ponta dă vina pe Orban pentru că Negoiță, care nu purta mască în spații publice închise, s-a îmbolnăvit de COVID-19


Ponta dă vina pe Orban pentru că Negoiță, care nu purta mască în spații publice închise, s-a îmbolnăvit de COVID-19

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care râvnește la un nou mandat prin susținerea primită din partea Pro România, este bolnav de COVID-19, conform unui anunț făcut pe Facebook. Președintele Pro România, Victor Ponta, a venit cu o reacție halucinantă, spunând că Robert Negoiță s-a îmbolnăvit de COVID-19 din cauza premierului Ludovic Orban, întrucât alegerile locale nu se amână și se vor organiza pe 27 septembrie. Pe lângă penibilitatea lui Ponta de a da vina pe premier pentru faptul că Negoiță s-a îmbolnăvit de COVID-19, și mai penibilă este situația în care pesediștii și camarazii de breaslă mafiotă din Pro România dau vina pe Executiv că se organizează alegerile pe 27 septembrie, deși PSD, cu ajutorul CCR, a furat prerogativa Guvernului de a decide data alegerilor, fiind în prezent treaba Parlamentului.

Mai mult decât atât, amintim că Robert Negoiță a fost surprins adesea fără mască în spațiile publice închise, expunându-se pe sine și punându-i pe ceilalți în pericol în contextul epidemiei. Unul dintre episoadele în care Negoiță nu a respectat normele epidemiologice s-a petrecut la Ședința Consiliului Local Sector 3, care s-a desfășurat în data de 27 mai 2020.

Ponta, pe Facebook: "Am avertizat in mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toti in pericol prin ticalosia lor cu Alegerile organizate fara conditii de siguranta ! Intre sanatatea publica si interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gandire tipica unui politruc - incompatibila cu responsabilitatea unui adevarat Prim Ministru!

Campania incepe imediat ( actiunile de precampanie sunt deja de o luna) / iar ziua votului inseamna 18.500 de sectii de vot - cu o medie de 20 de persoane aflate permanent in sectie si o medie de 500 de alegatori care vin la vot!

Multi candidati, militanti, familiile acestora si simplii cetateni se vor imbolnavii cu acest virus sau isi vor pierde viata doar pentru ca Orban vrea Alegeri cat mai repede - ca sa nu piarda si mai mult in sondaje!

Va rog pe toti sa mergeti la vot in 27 Septembrie luand voi masurile de siguranta pe care Guvernul Orban PNL NU le-a luat / si mergeti sa pedepsiti ticalosia acestui individ aflat la Guvern prin coruptie si blaturi cu PSD !".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.