Clotilde Armand îl spulberă pe PSD-istul Tudorache: ”Sunteți DEZGUSTĂTOR, domnule primar!” PCR, edilul și ”agenturili străine”


Clotilde Armand îl spulberă pe PSD-istul Tudorache: ”Sunteți DEZGUSTĂTOR, domnule primar!” PCR, edilul și ”agenturili străine”

După ce a comis acte de poliție politică, în 2017, când Poliția Locală a S1 i-a filat contracandidata, pe USR-ista Clotilde Armand, primarul PSD-ist Dan Tudorache se pretează la o nouă acuzație abjectă în sprijinul căreia nu poate aduce vreo probă, cât de mică: nici mai mult, nici mai puțin, Tudorache găsește de cuviință să o acuze pe Clotilde Armand că ar fi agentă ar unor servicii străine. Ceea ce ne aduce aminte de comunism și de ”agenturili străine”.

”Sunteți dezgustător, domnule primar!”, îi transmite USR-ista.

”Bine ați venit în anul '89...  ‹agenturili străine›!
După ce că m-a urmărit cu poliția locală acum primarul PSD spune că sunt agent străin.
‹Singurii care pot să o fileze sunt doar cei de la SRI, ei sunt singurii abilitați să o facă și sunt convins că o fac, pentru că toată lumea crede că este agent străin›, a adăugat primarul pesedist al Sectorului 1.
Sunteți dezgustător, dle primar”, scrie Clotilde Armand, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.