Primarul Tudorache, delir la Antena 3: "Clotilde Armand e agent străin! Ar putea să fie urmărită doar de SRI!"


Primarul Tudorache, delir la Antena 3: "Clotilde Armand e agent străin! Ar putea să fie urmărită doar de SRI!"

Primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, a avut o reacție halucinantă după ce presa a dezvăluit că Poliția Locală S1 a filat-o pe contracandidata sa la primărie, Clotilde Armand, atunci când participa la un protest în 2017 în Piața Victoriei. Concret, Tudorache a spus la Antena 3 că singura structură care o poate urmări pe Clotilde Armand este Serviciul Român de Informații, întrucât este "agent străin".

Tudorache: "E fake news, e campanie electorală. Dacă s-ar fi întâmplat în 2017… în ce an suntem acum? Dacă era o faptă penală putea să facă plângerea într-un timp scurt. Dar să spui după 3 ani jumătate că a fost urmărită? Interesul ei este să creeze o presiune că este urmărită. Ar putea să fie urmărită doar de SRI, pentru că ar fi agent străin.

Nu poate să o urmărească Poliţia Locală. Instituţiile statului pot să acţioneze. Cine să o urmărească pe ea în 2017, pierduse alegerile. Nu ştie decât să facă plângeri penale. Bine că nu-şi aduce aminte că acum 100 de ani s-a întâmplat ceva în Sectorul 1.

Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe, am zis toată lumea, este un zvon".

De precizat este că ceea ce a spus Dan Tudorache privitor la SRI nu este departe de adevăr, căci fostul șef al SRI Prahova deține funcția de șef al Serviciului Operațional din Poliția Locală Sector 1. Astfel, primarul PSD Dan Tudorache a orchestrat acțiunea de filaj cu ajutorul uni om cu experiență în domeniu, căruia i-a dat și funcție. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.