DOCUMENT Primarul PSD al S5, Daniel Florea, vrea să fie producător de seriale și filme pe bani publici: "Hashtag school reprezintă viața dintr-o școală privată, unde materiile au denumiri preluate din limbajul internetului, tik-ologie, youtub-ică"


DOCUMENT Primarul PSD al S5, Daniel Florea, vrea să fie producător de seriale și filme pe bani publici: "Hashtag school reprezintă viața dintr-o școală privată, unde materiile au denumiri preluate din limbajul internetului, tik-ologie, youtub-ică"

Directorul executiv al Centrului pentru Inovare Publică, Ovidiu Voicu, a semnalat luni pe Facebook o nouă risipă financiară a primarului PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, disperat să obțină un nou mandat de edil la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020. Concret, primarul Florea girează un proiect prin care devine un fel de producător de seriale, alocând 150 de mii de lei pentru producția unui episod pilot dintr-un serial care ar urma să se intituleze Hashtag School. Dacă serialul va trece de episodul pilot, suma cheltuită pe acest proiect se va apropia de un milion de lei – 833.333 lei, notează Buletin de București.

"Hashtag school reprezintă viața dintro școală privată, cu un sistem de predare bazat pe ultimele tehnologii,unde materiile au denumiri adaptate acestei ere acaparată de internet, cu denumiri preluate din limbajul internetului, tik-ologie, youtub-ică, acestea fiind doar câteva exemple", se precizează în proiect. (îl puteți consulta integral AICI)

Ovidiu Voicu: "Ia că ne dă dom' primar și haștag cultură!

Primarul #DF se lansează și în producția de seriale, cu un episod pilot din HASHTAG SCHOOL, ce va fi direct pe Netflix!

Sunt absolut convins că e relevant pentru copiii din Sectorul 5, cel mai sărac din București, să vadă scene autentice de viață dintr-o școală privată complet dotată cu noile tehnologii, adaptată acestei ere.

Doar 150.000 de lei din bugetul local costă episodul pilot, finanțare aprobată de Consiliul Local S5, la propunerea primarului.

Proiectul va fi implementat de cunoscuta Asociație ”Musicando con Adina Sima” din Pitești".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.