Codrin Ștefănescu e foc și pară după ce l-a vizitat pe infractorul Livache la Rahova. „Îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete!”


Codrin Ștefănescu e foc și pară după ce l-a vizitat pe infractorul Livache la Rahova. „Îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete!”

Gașca lui Liviu Dragnea, marginalizată de noua conducere a PSD, continuă să se zvârcolească, încercând cu disperare să atragă noi adepți ai cauzei pierdute odată cu condamnarea la închisoare a fostului președinte.

Astfel, cel mai aprig și mai vocal țuțăr dragnist, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, care îl apăra pe infractorul șef cu interlopi aduși să îmbrâncească jurnaliști și protestatari la Înalta Curte, scrie pătimaș pe Facebook „despre patriotul” de la Rahova, care are nevoie ca fidelii săi „să-i fie alături” în aceste clipe dificile când carcera îi este atât de grea.

”Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta!

un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil!

Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare.
Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a smiocăit Codrin Ștefănescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.