EXCLUSIV Argatul lui Dragnea și Codrin Ștefănescu a descoperit ecologia! Fost consilier al Vioricăi Dăncilă, Ilie Mario Rafael a ajuns șeful PER Sector 5


EXCLUSIV Argatul lui Dragnea și Codrin Ștefănescu a descoperit ecologia! Fost consilier al Vioricăi Dăncilă, Ilie Mario Rafael a ajuns șeful PER Sector 5

Fost slujitor fidel al pușcăriașului Liviu Dragnea și al incorigibilului Codrin Ștefănescu, controverastul Ilie Mario Rafael – ex-consilier personal al premierei Viorica Dăncilă – a descoperit ecologismul.

Mai nou, Ilie Mario Rafael a devenit președintele Partidului Ecologist Sector 5. Asta după ce a intenționat să candideze la Primăria S5 din partea PER, însă nu a fost în stare să strângă numărul de semnături necesare. Iar cele pe care le-a strâns, susțin sursele Podul.ro, erau în marea lor majoritate false.

Pentru neofiți, precizăm că Ilie Mario Rafael este un personaj inventat de fostul primar PSD-ist al Sectorului 5, penalul Marian Vanghelie.

După căderea edilului ”Care este”, Ilie Mario Rafael a devenit omul bun la toate al lui Cristian Rizea, fugar condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor. De altfel, sub numitul Rizea, Rafael a fost președinte executiv al PSD Sector 5.

După abrupta ieșire a lui Rizea din jocuri, pe motiv de DNA, Ilie Mario Rafael a parvenit șef de cabinet al lui Codrin Ștefănescu, petrecând patru ani la Kiseleff, în mijlocul camarilei lui Liviu Dragnea, pe care-l considera un fel de idol. În urma solicitării lui Ștefănescu, deși nu-l recomanda absolut nimic pentru un job la Palatul Victoria, Ilie Mario Rafael a fost parașutat în funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă, de unde a fost aruncat ca o măsea cariată, imediat după intrarea teleormăneanului în pușcărie.

Potrivit surselor noastre, rolul lui Rafael era acela de a spune la partid ce întâlniri avea Dăncilă și ce discuții se purtau în unele zone ale Palatului Victoria.

Presa centrală a dezvăluit că Ilie Mario Rafael a fost coordonatorul din umbră al bodyguarzilor care l-au escortat pe Liviu Dragnea la o ieșire cu năbădăi de la un termen la Înalta Curte – amintim că bodyguarzii au bruscat jurnaliști și protestatari pașnici.

Ilie Mario Rafael (văr al fostului deputat al romilor Nicolae Păun, alias Niky Scorpion Tarzan, vechi client al DNA) este notoriu în Sectorul 5 și pentru miile de oameni pe care le aducea (în special romi și pensionari anteniști) la mitingurile PSD, fiind influent în cartierele Ferentari și Rahova.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.