Nu e în firea primăriței PSD a Capitalei și a soțului Pandele să respecte regulile. Poza cu cei 2 pesediști care au intrat în clasă cu odraslele a fost ștearsă de pe Facebook


Nu e în firea primăriței PSD a Capitalei și a soțului Pandele să respecte regulile. Poza cu cei 2 pesediști care au intrat în clasă cu odraslele a fost ștearsă de pe Facebook

În condițiile în care accesul părinților este interzis în școli din cauza epidemiei COVID-19, putem observa din nou o situație în care regulile li se aplică doar cetățenilor simpli. În timp ce părinții ar fi vrut să fie lângă copiii lor în incinta unităților de învățământ, dar au fost nevoiți să îi privească prin gard, nu de același tratament au beneficiat și edilul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, respectiv soțul ei, primarul din Voluntari Florentin Pandele, care s-au dus cu odraslele lor într-o sală de clasă și, mai mult decât atât, nu au purtat nici mască. Imaginea pe care o redăm în articol a fost publicată chiar pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, dar ulterior a fost ștearsă după ce s-a stârnit un val imens de furie.

Contactată de G4Media.ro, Gabriela Firea a confirmat că a intrat în clasă împreună cu copiii ei: "Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.