Boala vacii nebune la Sputnik.md! Halucinațiile propagandistului Dragoș Dumitriu: ”Vadim Tudor a fost asasinat!” Halatul, cât costă halatul?


Boala vacii nebune la Sputnik.md! Halucinațiile propagandistului Dragoș Dumitriu: ”Vadim Tudor a fost asasinat!” Halatul, cât costă halatul?

SUA și oculta mondială l-au otrăvit pe extremistul Corneliu Vadim Tudor fiindcă era prea patriot! – această tâmpenie de proporții cosmice e debitată chiar de șeful secției așa-zise ”românești” a Sputnik.md, dubiosul Dragoș Dumitriu, fost deputat PRM și PC (motiv pentru care statul român îl îndoapă cu pensie specială).

Dumitriu emite această mizerie sinistră fiind isterizat că ministrul de Externe – Bogdan Aurescu – a solicitat, laolaltă cu omologii săi din UE, o anchetă serioasă și imparțială în cazul otrăvirii lui  Navalnîi, rivalul lui Putin.

Ce îl interesează pe Bogdan Aurescu soarta lui Navalnîi, un rus, când marele patriot Vadim Tudor a fost otrăvit și asasinat în țara lui?, întreabă Dragoș Dumitriu, probabil cel mai grețos propagandist putinist vorbitor de limba română, insinuând că mediocrul securistoid și extremist CV. Tudor ar fi sucombat ”otrăvit” de numeroșii săi dușmani, la ordinele unei oculte mondiale:

”Dar cine a făcut asta? Aceeași grupare care a făcut iureșul anarhic din Orient, de la Kiev, azi din Belarus – și mai nou cu acel Navalnîi! Sunt cei care vor să clatine lumea din temelii, așa cum au mai făcut-o”, halucinează putinistul Dumitriu.

Halatul, cât costă halatul?

Vă amintim că soția șefului ”secției românești” a Sputnik.md, Dragoș Dumitriu – am numit-o pe Roberta Dumitriu – lucrează de ani de zile în trustul Intact, patronat de Dan ”Felix” Voiculescu, în prezent fiind producătoare la Radio ZU (și colegă cu Mircea Badea), după ce în trecut a fost angajată, tot ca producătoare, la Antena 1 și Antena Stars – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.