Acuzații grave: primarul Bacăului, susținut de Ponta pentru un nou mandat, oferă vouchere angajaților primăriei și îi amenință: "I-a atenționat să aibă grijă cu cine votează!"


Acuzații grave: primarul Bacăului, susținut de Ponta pentru un nou mandat, oferă vouchere angajaților primăriei și îi amenință: "I-a atenționat să aibă grijă cu cine votează!"

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bacăului, Lucian Stanciu Viziteu, a declarat vineri că primarul Cosmin Necula, susținut de partidul lui Ponta, le-a oferit angajaților primăriei vouchere de vacanță cu câteva zile înainte de alegerile locale. Mai mult decât atât, Necula i-ar fi amenințat pe angajații Primăriei Bacău "să aibă grijă cu cine votează".  

Cu toate acestea, Viziteu a precizat că este încrezător că angajații Primăriei Bacău nu vor vota cu Necula: "Doar că oamenii din primărie sunt mai isteți decât el. Așa că iau voucherul, merg în vacanță, dar de votat tot cu Viziteu votează".

Viziteu, pe Facebook: "Vă întrebați ce mai face Necula? Păi ce să facă, face și el ce face orice pesedist care simte că-i fuge scaunul de sub picioare. Se ocupă cu cadouri de tip șantaj.

Mai precis, primarul nostru le-a oferit angajaților din primărie vouchere de vacanță. Credeți că a fost un simplu cadou? Nicidecum! Le-a dat voucherele și i-a atenționat să aibă grijă cu cine votează!

Culmea, soldul voucherelor este zero cu promisiunea că vor fi umplute după alegeri.

Doar că oamenii din primărie sunt mai isteți decât el. Așa că iau voucherul, merg în vacanță, dar de votat tot cu Viziteu votează.

Că sigur s-au săturat și ei să fie conduși de un primar slab, fără viziune și fără cea mai mică dorință de a face și lucruri bune. Sigur s-au săturat și ei să fie trași la răspundere de prieteni și cunoscuți pentru deciziile luate de primar, deși ei n-au nicio vină.

Și da, sigur că își doresc și ei să lucreze într-o primărie care atrage fonduri europene, care dezvoltă orașul și care este simpatizată de băcăuani.

Și de aia angajații din primărie vor fi chiar primii care votează Viziteu.

Și cardurile de vacanța vor fi pline, nu din binevointa noului primar, ci în virtutea legii".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.