EXCLUSIV: Război total în PSD. Ciolacu îl momește pe Negoiță cu funcția de președinte al PSD București, în timp ce nașa Firea se prăbușește pe line de partid


EXCLUSIV: Război total în PSD. Ciolacu îl momește pe Negoiță cu funcția de președinte al PSD București, în timp ce nașa Firea se prăbușește pe line de partid

Primarul reales al Sectorului 3 – l-am numit pe Robert Negoiță – dă pe față războiul pe care-l poartă cu nașa sa, marea perdantă PSD-istă Gabriela Firea, explicând, într-o intervenție la Digi24 TV, că eșecul acesteia în alegeri era de așteptat, întrucât nașa sa nu a fost capabilă să conducă cum trebuie Primăria Capitalei, ”lucrurile n-au mers deloc bine”, iar nici primărița PSD-istă nu a făcut mai nimic în mandatul ei.

De asemenea, Negoiță nu a exclus să revină în PSD, fiind curtat asiduu în acest sens.

Potrivit surselor Podul.ro, Gabriela Firea se prăbușește și pe line de partid, după eșecul usturător din Capitală, motiv pentru care Marcel Ciolacu îl tentează pe Negoiță cu funcția de președinte al PSD București, poziție ocupată de Firea și luată chiar de la el, cu largul concurs al infractorului condamnat Liviu Dragnea.

Lui Negoiță i-ar surâde o revenire la șefia PSD București, reglându-și astfel conturile restante cu nașa Firea, dar negocierile sunt abia la început. Reapropierea lui Negoiță de PSD vine în contextul dezastrului întregistrat de partidulețul Pro România în alegerile locale, vicleanul primar al Sectorului 3 realizând că nu s-a orientat deloc bine spre Victor Ponta.

Ce a declarat Negoiță despre nașa Firea, la Digi24 TV:

”Era așteptabil, adică era previzibil. Eu mă așteptam la asta. Am vorbit cu mulți oameni din oraș, știam cum a fost condusă Primăria Capitalei în ultimii patru ani și era clar că asta se va întâmpla. Lucrurile n-au mers deloc bine.

Când ai avut șansa patru ani să arăți ce poți să faci și n-ai reușit, este clar că nu ai șanse. Era de așteptat”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.