VIDEO Conducerea PNL S1 a reclamat că e filată de oamenii lui Tudorache pe parcursul unei transmisii live pe FB: "Și Clotilde Armand a fost spionată și urmărită de Poliția Locală!"


VIDEO Conducerea PNL S1 a reclamat că e filată de oamenii lui Tudorache pe parcursul unei transmisii live pe FB: "Și Clotilde Armand a fost spionată și urmărită de Poliția Locală!"

Președintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja, vicepreședintele filialei, Silviu Văduva, împreună cu liberala care l-a prins pe "curierul" cu procese verbale de la PSD S1, Iuliana Cristina Grigorescu, au susținut marți, în zona unde se află sediul BES1, o declarație de presă în care au prezentat cu lux de amănunte operațiunea primarului pesedist Dan Tudorache de a falsifica procesul electoral.

MAI MULTE DETALII: Liberala care l-a prins pe "curierul" lui Tudorache prezintă șirul evenimentelor. Când au apărut primele suspiciuni de fraudă

La un moment dat, cei trei liberali au reclamat că Dan Tudorache a trimis mai multe persoane pentru a derula acțiuni de filaj chiar pe parcursul declarației de presă care se desfășura la Piața Mureș și se transmitea live pe Facebook. În acest context, Silviu Văduva a adus în discuție și acțiunile de spionaj întreprinse de Tudorache în raport cu Clotilde Armand pe parcursul campaniei electorale, fiind folosiți angajații Poliției Locale atât în civil, cât și în uniformă. 

Vedeți video de la 13:00 cu momentul în care liberalii reclamă live acțiunea de filaj:


Silviu Văduva: Poliția Locală a fost folosită pe post de poliție politică pentru spionarea candidaților de către actualul primar în funcție. Doamna Clotilde Armand a fost spionată și urmărită de Poliția Locală pe toată perioada campaniei, fie în civil, fie în uniformă. Chiar în acest moment, când noi dăm aceste declarații, uitați-vă, două mașini au oprit, cei din mașina neagră ne-au filmat. Cei din Toyota și doamna din Fiat Lancia s-au oprit special ca să audă ce declarăm. Astfel de lucruri trebuie să înceteze.

Sebastian Burduja: Erau și pe trotuarul de vis-a-vis. Din păcate au dispărut, dar am fost înconjurați în decurs de 2-3 minute.

Silviu Văduva: Nu mai putem continua așa, ca la 30 de ani de la Revoluție să se facă în continuare poliție politică, iar funcționarii primăriei să fie folosiți în scop personal pentru ca acest partid să se perpetueze la conducerea instituțiilor statului. Această camarilă se folosește de orice ca să rămână în funcții.

Amintim că JustNews a publicat pe 1 septembrie o serie de documente care relevă faptul că primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, s-a folosit în anul 2017 de Poliția Locală a S1 pentru a comite acte de poliție politică. Concret, contracandidata primarului pesedist pentru funcția de primar al S1, Clotilde Armand, a fost filată de mai mulți angajați ai Poliției Locale a Sectorului 1 la o acțiune de protest din Piața Victoriei care a avut loc în data de 22 februarie 2017. De subliniat este că Dan Tudorache a găsit și persoana potrivită de angajat în structurile Poliției Locale a Sectorului 1 pentru a desfășura acțiunile de filaj. Șeful Serviciului Operațional din Poliția Locală Sector 1 este Ion Ilie Stănescu, fost șef al SRI Prahova. În timp ce PSD, condus de Liviu Dragnea la acea vreme, se lupta la TV cu așa-zisul stat paralel iată că adevăratele conexiuni cu statul paralel exact cei din PSD le aveau. (citiți AICI mai multe detalii)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.