Antena 3, pe jar! Un consilier general anunță că se va ocupa personal ca trompetele lui "Felix" să nu mai primească bani de la Primăria Capitalei


Antena 3, pe jar! Un consilier general anunță că se va ocupa personal ca trompetele lui "Felix" să nu mai primească bani de la Primăria Capitalei

Florin Covaci, ales consilier general al Primăriei Capitalei din partea USR-PLUS, a declarat că se va asigura personal ca postul TV al turnătorului securistoid "Felix" Dan Voiculescu, Antena 3, nu va mai primi bani din reclame de la PMB.

Covaci, pe Facebook: "Antena1 & 3 sunteți aici?

Disperarea că veți pleca de la sânul banului public și necesitatea de a fi competitivi vă face să vă pretați la manipularea în masă a opiniei publice.

Sperăm că plătesc bine reclamele de suplimente alimentare că de la PMB mă asigur personal că nu mai primiți bani din reclame.

Se confirmă că cei din sala cu voturile sunt membri BES. În plus, noi am aflat că cel cu mana pe saci este fix șoferul lui Tudorache. Hoții strigă hoții!".

CITIȚI ȘI: OFICIAL! BES demontează cea mai odioasă manipulare lansată vreodată de Antena 3: "Persoana care caută printre saci lucrează în cadrul Primăriei Sector 1!"

Poziția consilierului general vine pe fondul manipulării lansate de Antena 3 în contextul bătăliei electorale de la Sectorul 1.

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea în perioada 31 august – 6 septembrie, 635 de difuzări de spoturi, de câte 40 de secunde, care promovează activitatea Primăriei Capitalei, au umplut 635 de spaţii de reclamă, pe Antena 3, B1TV, Digi 24, Realitatea Plus şi România TV. Practic, 1.850.000 de lei pentru “activităţi de marketing şi promovare” au fost cheltuiţi de Firea, în cadrul unei campanii care s-a încheiat chiar în ziua alegerilor locale, pe 27 septembrie. (citiți AICI mai multe detalii)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.