EXCLUSIV Andrian Candu, finul lui Plahotniuc, deține o vilă de lux în Voluntari. Cum se gudură Ponta pe lângă oamenii oligarhului, deși l-a susținut frenetic pe Dodon, omul Rusiei, în 2016


EXCLUSIV Andrian Candu, finul lui Plahotniuc, deține o vilă de lux în Voluntari. Cum se gudură Ponta pe lângă oamenii oligarhului, deși l-a susținut frenetic pe Dodon, omul Rusiei, în 2016

Șeful grupării Pro Moldova – l-am numit pe Andrian Candu, fin și colaborator apropiat al oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc – a întreprins o vizită în România, zilele astea, prilej cu care s-a înfrățit politic cu liderul Pro România, Victor Ponta, a cărui facțiune a înregistrat un dezastru de proporții la recentele alegeri parlamentare.

Potrivit surselor Podul.ro, Andrian Candu a locuit în Voluntari în perioada vizitei, unde deține o vilă. În trecut, la aceeași vilă trăgea și nașul Plahotniuc, ori de câte ori zăbovea în România.

Vă amintim că, în 2016, Victor Ponta l-a susținut oficial și cot la cot cu Rusia pe socialistul, rusofilul și românofobul Igor Dodon în alegerile prezidențiale, scrutin câștigat de bufonul Moscovei printr-o fraudă electorală de proporții, care are toate șansele să se repete și anul acesta. De data asta, Ponta nu-l poate susține pe Candu, fiindcă acesta a fost exclus din lupta pentru funcția supremă în stat.

Interesant este că Victor Ponta s-a întâlnit și cu puțin spus dubiosul Serghei Sârbupentru neofiți, acest individ este fostul jurist al comuniștilor, el însuși fiind odinioară un comunist agresiv. Numele lui Serghei Sârbu se leagă de adoptarea a numeroase legi controversate. Ex-comunistul are nereguli în declarațiile de avere și e fericitul posesor al unui apartament de lux primit de la un frate – mai multe detalii AICI.

Interesant e și că, înainte de episodul ”Ponta”, Andrian Candu i-a oferit un interviu propagandistic Marinelei Angheluș (de la psnews), ale cărei unice însușiri ”jurnalistice” sunt că a fost angajată în staff-ul de campanie al lui Victor Ponta, la ultimele prezidențiale la care acesta a eșuat, ca de fiecare dată, și că e prietenă foarte, foarte apropiată cu Dan Sturzu, fost cântăreț și pesedist, tovarăș al lui Ponta. Psnews este controlat de unul dintre tonomatele cu fise ale PSD: Silviu Mănăstire, care se recomandă tot jurnalist.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.