Cristian Tudor Popescu se dezlănțuie la adresa prefectului Capitalei: „Prefect - dobitocul perfect”/„Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”


Cristian Tudor Popescu se dezlănțuie la adresa prefectului Capitalei: „Prefect - dobitocul perfect”/„Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, habar nu avea duminică noapte câte cazuri noi de infectare cu COVID sunt în București, recunoscând nonșalant, într-o intervenție la Digi24, că avusese cu totul alte treburi pe parcursul zilei. Asta în condițiile în care datele fuseseră comunicate public cu zece ore înainte să-i fie solicitată părerea de către presă. Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.  

“Așa este, nu am avut numărul de îmbolnăviri, eu eram la cumpărături. Am fost înștiințat de domnul colonel Precup, de la ISU, că este 3.02 și că trebuie să ne vedem la Prefectură. M-am prezentat. Colega dumneavoastră a precizat că sunt mai mult de 500 de infectări. Ei, eu nu știam acest lucru, singurul lucru pe care îl știam era numărul total de infectări pe ultimele 14 zile. Eu nu primisem buletinul, la ora la care am fost informat de acest lucru. La noi se trimite pe email. Eu le primesc de la DSP, nu din alte surse”, a spus Cojanu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a catalogat într-o postare furibundă pe Facebook drept „dobitocul perfect”:  

„Prefect – dobitocul perfect  

Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid și de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitați-vă la declarațiile lui, dacă nu le-ați auzit în direct.  

La ora când scriu, așa-numitul prefect nu a reușit să afle numărul de infectați de azi din București, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat.  Guvernul îl menține încă în funcție. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.